Thuiszorg

Buurtzorg Plus Weert en Nederweert
Buurtzorg Plus heeft ruim 750 thuiszorgteams aan het werk in heel Nederland. Ook in Weert en Nederweert. Het is een toevoeging aan het reguliere zorgaanbod van de thuiszorgorganisatie. Bij Buurtzorg Plus werken gespecialiseerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten nauw samen met de wijkverpleegkundigen en wijkverzorgenden.

Groene Kruis Wijkverpleging van De Zorggroep
Met hulp van de wijkverpleging van het Groene Kruis kunt u vaak langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ze zijn betrokken, betrouwbaar en bekwaam. Zo nodig bieden ze ook ’s nachts en in het weekend de benodigde ondersteuning.

Samenwerking
Wij brengen vaak samen met de thuiszorg in kaart wat uw functioneren belemmert en bedenken oplossingen op maat. Het gaat bijvoorbeeld om aanpassingen en/of hulpmiddelen in huis, waardoor uw zelfstandig functioneren vooruit gaat. Ook is er veel aandacht voor mantelzorgondersteuning en preventie.

Structureel hebben we samen met de thuiszorgmedewerkers en diverse andere disciplines (fysiotherapeuten, logopedisten, diëtist, individueel begeleidsters en apotheker) overleg om de zorg rondom een client zo goed mogelijk te laten verlopen. Korte communicatielijnen zijn hierin heel belangrijk.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer informatie