MDS Weert / TopZorg Nederweert

Samen betrokken
Heeft u een neurologische aandoening zoals CVA, Multiple Sclerose, M. Parkinson, Huntington of dementie? Dan adviseren, begeleiden en trainen wij u tijdens het revalidatieproces vaak samen met een fysiotherapeut, logopedist en diëtist vanuit het samenwerkingsverband MDS Weert/TopZorg Nederweert. Vraag uw huisarts of specialist om een verwijzing.

Samen revalideren
Wij bieden oplossingen bij veelvoorkomende, alledaagse problemen zoals lopen, wassen en aankleden, spraak en communicatie, eten en drinken, hobby’s en huishoudelijke activiteiten. En wij adviseren en instrueren over hulpmiddelen, zoals woningaanpassing, rolstoel, aangepast bestek, communicatiehulpmiddel. Heeft u een of meer van onderstaande vragen, dan helpen wij u graag:

  • Bent u van plan om een hulpmiddel aan te schaffen?
  • Welk hulpmiddel past het beste bij u?
  • Hoe kunt u een hulpmiddel het beste gebruiken?
  • Komt een hulpmiddel voor vergoeding in aanmerking?

Samen communiceren
De behandeling vindt plaats in de praktijk van de therapeut en zo nodig bij u thuis. We proberen een gezamenlijk intakegesprek te houden. Regelmatig evalueren wij als team uw persoonlijke zorgplan en stellen dit zo nodig bij. Door onze goede, onderlinge communicatie ontvangt u therapie op maat. Deze is volledig afgestemd op uw mogelijkheden in het dagelijkse leven. Uiteraard wordt de huisarts en/of specialist bij het zorgplan betrokken.

Samen sterk
Op basis van de mogelijkheden en uw eigen inbreng stelt MDS Weert/TopZorg Nederweert een zorgplan op maat op. Hierbij wordt ook gekeken of de inzet van een andere therapie meerwaarde biedt. Is dit zo, dan bespreken we dit met uw huisarts (en/of specialist), die ook een verslag krijgt met de bevindingen van iedere therapeut.

Contactgegevens
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met ons via 0495 52 6111 of info@mdsweert-topzorgnederweert.nl. Meer informatie vindt u ook op de website www.mdsweert-topzorgnederweert.nl.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer informatie